post

Muster on tuntud kui romantilise stiili esindajana.  Meie kaunid lühtrid ja suureõielised, lopsakad lillekompositsioonid; nukulikud köögikapid riiulitele rivistatud purkide ja suhkrutoosidega.Aga vaadake, me siiski pole ainult kõike seda! Nii nagu vahetub õhtu hommikuga, nii nagu muutub meie igatsus – suvel tahame värsket ja õhulisust helgete hetkedega. Talvel aga otsime peale pikka tööpäeva tekki oma põlvede ümber ja ainus soov on end kusagil hämaras kerra keerata -nõnda meie ka muutume.

Juba mõnda aega on sisustusmaastikul ilma teinud skandinaavia stiil oma õhkõrnade pastelsete toonide, graafiliste mustrite, sümmeetria ning  troopikast inspireeritud fragmentidega.

Pole mingi patt ka kaht stiili – romantilist roosi ja karget skandinaaviastiili, omavahel segada. Ehk roosid ei peagi olema alati fuksiaroosad vaid mõjuvad ühtviisi hästi ka kahvatukollase või vaevumärgatava  kontuurina seinas.

Mustri tapeedivalikusse lisandus üle 50 erineva tapeedi , mis on soovijale kohe riiulist võtta ilma tellimise ja ooteajata. Mustriliste tapeetide kõrvale on pakkuda suures valikus ka ühevärvilisi seinakatteid, et oleks lihtne kombineerida ja katsetada.

Tuleb kohale tulla ning leida oma lemmikud! Suvi ongi just uute ideede aeg kus meel on ergas ning tegutsemistahet täis. Õhtud on valged ja talgulisi kerge oma koju või aeda meelitada. Küll tuleb aeg, kui tekib soov end taas tugitoolis rulli keerata ja tasa-tasa sooja teed juua. Nii vahva on siis silmanurgast oma ilusat tapeeti silmitsedes meenutada üht tegusat suveõhtut.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga