post

Paar päeva tagasi võtsime Külliga osa ühest imetoredast kahepäevasest koosviibimisest Fiona Humberstone´ga. Tegemist oli üle ilma tuntud Inglismaalt pärit brändiloojaga, kes olles tegutsenud 16 aastat antud valdkonnas, on viimasel aastal aja maha võtnud ja asunud läbi viima koolitusi värvipsühholoogia ja brändiloomise valdkonnas. Samuti andnud välja vastavasisulise raamatu, mis osutus hetkega bestselleriks.

Oodates koolitust, põlesime ausalt öeldes Külliga põnevusest juba mitu kuud. Tundsime juba ammu, et Muster vajab uusi tuuli ja lähenemist oma isemoodi olemisele.  Vajasime  veidi uut suunda jäädes samas truuks sellele, mis tegelikult aastatega ongi just Mustri näo loonud ja meie kaubamärgiks saanud.

Igatahes….meie kaks, kes endi sõnade järgi olime kännu taha kinni jäänud, läksime suurte ootuste ja põnevusega vastu sellele paarile päevale. Pettuma ei pidanud. Esimesel päeval, kui loengu teemaks oli värvipsühholoogia, tutvustati meile uut lähenemist, kuidas peaks firma oma värvide, fontide ja emotsiooni valikus lähtuma aastaaegadest. See kõik oli väga revolutsiooniline meie jaoks. Päeva lõppedes vaatasime üksteisele nõutult otsa ja tundsime, et kui hommikul veel midagi aru saime ja mingit  uut nägemust tuleviku osas omasime, siis õhtuks polnud enam sedagi…

No pole hullu. Optimistidena kappasime ka järgmisel hommikul täis uusi ootusi ja põnevust kohale. Kaustikud ja käärid kaenlas, asusime õhinaga järgmise teema kallale – brändi loomine. Vot nüüd läks asi põnevaks! . Nüüd hakkas umbsõlm lahti hargnema ja meie ähmased uued ideed joonistasid konkreetsemaid kontuure.

Kogu oma pahna laualt kokku korjates olime mõlemad  väga rõõmsad ja rahulolevad, sest nüüd teame täpselt , mida edasi peame tegema ja kuhu suunas liikuma.


Daamid, meil on ees põnevad ajad ja soojad soosivad lõunatuuled puhuvad meile otse purjedesse!

Suured tänud Fionale! :-)

PS. Õhtu lõpuks olime oma koostatud moodboardiga end Fiona jaoks nii põnevaks rääkinud, et ta veel samal päeval enne salongi sulgemist kiirustas meie väljapanekut vaatama. Nii tore üllatus ja au! :-)

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga