post

Tervitan teid, armsad, esmakordselt  Mustri uuelt kodulehelt, kuhu on mõnusalt ja mugavalt kokku sulanud nii Muster, @Home kui ka Mustri blogi lehekülg. Kõik sõbralikult koos, uue ja särava ilmega. Uuenduskuuri said nii meie logo kui kogu kodulehe kontseptsioon. Uurige järgi! – www.muster.ee :-)

Oleme viimastel nädalatel salongi nii külluslikuks ja kauniks sättinud.  Ootame … ja ootame …pühasid… Olles isegi kõige selle sära ja ilu keskel istun ikkagi ja ainult unelen oma suveöö unenägudes, suutmata aru saada, et kohe on koputamas uksele kolmas advent. Kokkuvõttes on täiesti ükskõik , kas minul see tunne on või mitte, kihutab kohale paari nädala pärast jõulumees ja miski ei vabanda mind välja, kui ta minu jõululauast käsi laiutades mööda tuhiseb.

Niisiis viimane aega end kokku võtta. Ja tegelikult, kui hoo juba sisse saab, siis on Mustris ju imeline valik kingiideid, mis saajale meenutavad, et südamest tehtud kingid, olgu kui tahes pisikesed, on need kõige armsamad. :-) Uuel kodulehel ongi palju ideid, soovitusi, inspiratsiooni ja muud infot, mis peaks igale mustri-sõltlasele ja VEEL mitte-sõltlasele korraliku hoo sisse lükkama.

Oluline pisiasi veel!!! Kui te siin nüüd siis surfate, ärge unustage kõlaritesse volume ´ i  lisamast. Kas pole õigesti öeldud, et muusika ravib – õnnelikuna kuuleme viisi ja kurvana mõistame sõnu. Vahet põhimõtteliselt pole, millises meelteseisundus meie siin oleme…. Naised nagu iga teine – kes on parasjagu hoitud, kes murtud südamega – paitab siiski…Meie naiste hetkelemmikud ehk lummavad teidki. :-)

Ootame teid  aadressil www.muster.ee (ja kahtlemata ka aadressil Pärnu mnt 139 Tallinnas)! Katsume edaspidi hoolsad olla ja kõike hetke puudutavad uudised ilusti üles riputada. Aga kindlasti ärge unustage meid ka Facebook´is, kus igapäevaselt kõik uus ja huvitav üles saab pandud.

Kummardus! Täname tähelepanu eest! :-)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga