post

Vahepealsed päevad, nädalad on linnulennul möödunud. Ma ikka aeg-ajal istun oma arvuti ekraani ees ja mõtlen, millest teile kirjutada. Mis oleksid need põnevad nopped meie päevast, mille peale te end mõnusalt istuma ja lugema seate.

Päike on paistnud küll, aga need hallid ja jahedad sügishommikud hakkavad juba võitu saama ja suvist päevitust matma. Mõte käib aeglasemalt ja madalama kaarega just nagu päike.

Nõnda oleme meie ka tööl otsimas uut jõudu, et kuidagi end ümber häälestada ja eneses see sisemine naeratus uuesti üles leida. Võtab morniks, kui hommikul otsid oma mantli ja kaabu välja ja vantsid üle härmas tänava bussipeatuse poole…

Nii… aga kui just täna mõtleksime teistmoodi… proovime mõelda, et iga päev on väärt vaatamist ja kohal olemist. Imeline on kindad kätte tõmmata ja koduuks enda järel sulgeda. Õhk on hommikuti nii erakordselt karge ja värske, et võib juba paari sisse- ja väljahingamisega oma rahutu öö ja magamatusest sasipuntrasse tõmbunud mõtetega jumalaga jätta. Lihtsalt mõnus!

Sellise enesetundega kolmapäeval tööle tulles, oligi päev ilusam ja rõõmsam. Seda enam, et uksest astusid sisse Postimehe kodukauniks.ee vanemtoimetaja Kristel ja fotograaf Liis, kes hirmsas tuhinas olid valmis sukelduma sisustusaksessuaaride ja tapeetide sügistrendide teemasse. Kuidagi on kujundenud meis selline mõnus koostöö, et nad ikka meid üles leiavad ja mõtteid/ideid vahetavad.

Ma ütlen ausalt, et ei tunne end väga kindlalt kaamera ees ja eelistan iga kell pigem kirjutada. Kaamerasse rääkimine tundub hirmutav, sest hiljem ei saa teha oma jutus ühtegi vigadeparandust. Vaatad üha uuesti seda paari minutit läbi ja mõtled, et no mida jutt. Seda ja teist oleks võinud hoopis rõhutada ja lisada, või mõne asja hoopis ütlemata jätta. Mis asja ma seal kätega nõnda vehin, kuhu ma nüüd oma jutuga jõuda tahan jne. Mida rohkem vaatad, seda hullemaks läheb. Lõpuks olen ma juba veendunud, et ilmselt oleks võinud juuksed kuidagi normaalsemalt sättida sel päeval või mingi erksamat värvi salli kaela visata…

Nojah… aga kui sind sinna prozektori valgusesse lükatakse ja mikrofon ette pannakse, siis pole siin enam midagi vaadata ega pikalt arutleda. Peaasi, et väga putrama ei hakka.

Selline see siis sel korral välja kukkus. Oluline sai ikka vist vaatamata kõigele öeldud ja loodetavasti mingi kasulik info sellest ka nii mõnegi kõrvu kostub!

Ühesõnaga! Meil on hullult lai ja ilus valik tapeete!!! Tulge ja vaadake ise! :-)

Lingi videole leiad siit:
http://kodu.postimees.ee/3362843/video-kuidas-koju-tapeeti-valida

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga